dimarts, 19 d’abril del 2011

Regles del blog

1.- Aquest blog és provisional, fins que es constituirà la Plataforma.
2.- Quan la plataforma es constituirà, se li transferirà el control del blog per si el vol mantenir o substituir (potser el nom final no serà el mateix).
3.- Fins llavors, tots els assistents a l'assemblea del 14 d'abril han estat habilitats com a usuaris que poden aportar-hi els seus propis escrits.
4.- Per tal d'evitar confusions, demanem que les aportacions individuals (orientades a fomentar el debat o a proposar qüestions organitzatives) duguin l'etiqueta "Opinió", mentre que les de servei (convocatòries, actes o resums de les sessions...) duran l'etiqueta "Organització".
5.- El blog s'anomena PUDUPCAT perquè no permetia posar-hi només cinc lletres. Per la mateixa raó, s'ha creat l'adreça de correu pudup.cat@gmail.com, on heu d'adreçar les peticions per donar d'alta altres usuaris.
6.- En el futur, previsiblement, caldrà separar la gestió del blog de la gestió interna. Per aquest motiu hem great un grup de Google, on es podran afegir autogestionàriament totes les persones que vulguin rebre informació, però només els administradors hi podran enviar missatges. Aquest grup s'anomena pudup@googlegroups.com.

Podeu opinar sobre aquestes regles provisionals enviant correus a pudup.cat (adreça de gmail).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada